Milli Savunma Bakanlığı Personel Alımı Başvuru Tarihi Belli Oldu Mu? 2023 MSB 30 bin 62 Personel Alımı

Milli Savunma Bakanlığı Personel Alımı Başvuru Tarihi Belli Oldu Mu? 2023 MSB 30 bin 62 Personel Alımı
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Bakanlığın 30 bin 62 personel alımı yapacağını geçtiğimiz haftalarda duyurdu. Bakan Akar'ın personel alımı yapılacağını açıklamasının ardından, 30 bin 62 personel alımının ayrıntıları,...

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Bakanlığın 30 bin 62 personel alımı yapacağını geçtiğimiz haftalarda duyurdu. Bakan Akar'ın personel alımı yapılacağını açıklamasının ardından, 30 bin 62 personel alımının ayrıntıları, başvuruların ne zaman başlayacağı ve personel alımına dair güncel gelişmeler araştırılıyor.

MSB Personel Alımı 2023

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, 30 bin 62 personel alımı için açıklama yaptı. Bakan Akar personel alımı için “Nitelikli insan gücünün temini konusunda çalışmalarımız devam ediyor. Subay, astsubay, devlet memuru, işçi, askeri öğrenci ve sözleşmeli er alımına yönelik çalışmalar devam ediyor. Bu yıl içinde toplam 30 bin 62 personel temini için planlamalarımızı yaptık. Sürecimiz başladı, uygulamalarımız devam ediyor." dedi.

MSB Personel Alımı Başvuru Tarihi

Milli Savunma Bakanlığı'nın gerçekleştireceği 30 bin 62 personel alımı için başvuru tarihleri henüz belli olmadı. İlerleyen süreçte Bakanlığın konuya ilişkin kamuoyunu bilgilendirmesi bekleniyor. Söz konusu personel alımına dair güncel gelişmelere, açıklamalara ve duyurulara ulaşmak isteyen kişiler, Milli Savunma Bakanlığı'nın resmi internet sitesini ya da sosyal medya adreslerini ziyaret edebilirler.