MEB Sözleşmeli Personel Alımı! MEB 5 Bin Personel Alımı Yapacak

MEB Sözleşmeli Personel Alımı! MEB 5 Bin Personel Alımı Yapacak
Güncel ihtiyaçlar oluşması durumunda Milli Eğitim Bakanlığı personel alımı ilanı yayınlıyor. Bu kapsamda, Milli Eğitim Bakanlığı'nın personel alımı ilanları ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Milli Eğitim...

Güncel ihtiyaçlar oluşması durumunda Milli Eğitim Bakanlığı personel alımı ilanı yayınlıyor. Bu kapsamda, Milli Eğitim Bakanlığı'nın personel alımı ilanları ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Milli Eğitim Bakanlığı'nın 5 bin sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurmasının ardından, söz konusu alıma ilişkin araştırmalar hız kazandı.

MEB Personel Alımı

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 5 bin sözleşmeli personel alımı yapılacağını geçtiğimiz günlerde duyurdu. Bakan Özer, konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ''Bakanlığımız merkez ve taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere 5 bin personel alımı yapacağız. İstihdam edeceğimiz personelleri öncelikli olarak afet bölgesindeki illerde görevlendireceğiz. Hayırlı olsun.'' ifadelerine yer verdi.

MEB Personel Alımı Kadro Dağılımı

Milli Eğitim Bakanlığı, Merkez Taşra Teşkilatında 250 büro personeli ve 4 avukat, Taşra Teşkilatında ise 4.000 büro personeli, 100 mühendis, 125 diyetisyen, 500 hemşire ve 21 avukat istihdam edecek.

MEB Personel Alımı Ne Zaman?

Milli Eğitim Bakanlığı, personel alımının ne zaman başlayacağına dair henüz bir bilgi vermedi. İlerleyen süreçte konuya ilişkin açıklama yapılması bekleniyor.