Mazot Yardımı Başvurusunu Kaçırmayın! Mazot Desteği Başvurusu Sona Eriyor

Mazot Yardımı Başvurusunu Kaçırmayın! Mazot Desteği Başvurusu Sona Eriyor
Kırsal kalkınmaya destek olmak ve tarımsal üretimi artırmak amacıyla çiftçilerinin maddi yüklerini hafifletecek mazot desteği yapılıyor.  Belediyeler tarafından yapılan mazot desteklerine ilişkin duyuruları çiftçiler yakından...

Kırsal kalkınmaya destek olmak ve tarımsal üretimi artırmak amacıyla çiftçilerinin maddi yüklerini hafifletecek mazot desteği yapılıyor.  Belediyeler tarafından yapılan mazot desteklerine ilişkin duyuruları çiftçiler yakından takip ederken, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin önceki haftalarda açıkladığı mazot desteği için başvurular sona ermek üzere.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından açıklamada, mazot desteği için 2 Ocak’ta başlayan başvuruların 29 Ocak 2023 tarihinde sona ereceği ifade edildi. Konuya yönelik Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medya hesabı üzerinden yapılan duyuruda ”Kırsal kalkınmaya destek amacıyla çiftçilerimize sağladığımız “Mazot Desteği” için başvurular başladı. 29 OCAK tarihine kadar yerli üreticilerimiz, ‘Çiftçi Belgesi ve Traktör Ruhsatı’ ile başvurularını yapabilirler.” denildi.

Mazot Yardımı Başvuru Nasıl Yapılır?

Mazot desteğine başvuru yapacak vatandaşların,