Mart 2023 Çiftçilere Tarımsal Destek Müjdesi! Mazot ve Gübre Desteği Ödemesi Yapıldı

Mart 2023 Çiftçilere Tarımsal Destek Müjdesi! Mazot ve Gübre Desteği Ödemesi Yapıldı
Çiftçilerin maddi yüklerini azaltmak ve tarımsal üretimi artırmak için çeşitli destek programları açıklayan ve ödemeleri hesaplara yatıran Tarım ve Orman Bakanlığı, çiftçilere destek ödemesi sağlamayı sürdürüyor. Bu...

Çiftçilerin maddi yüklerini azaltmak ve tarımsal üretimi artırmak için çeşitli destek programları açıklayan ve ödemeleri hesaplara yatıran Tarım ve Orman Bakanlığı, çiftçilere destek ödemesi sağlamayı sürdürüyor. Bu çerçevede, mart ayı itibariyle tarımsal destekleme ödemelerine ilişkin gelişmeler çok sayıda vatandaş tarafından yakından takip edilmeye devam ediyor. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, tarımsal destek ödemeleri hesaplara aktarıldıkça kamuoyunu bilgilendiriyor.

Tarımsal Destek Ödemesi Mart 2023

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, tarımsal destekleme ödemelerinin önceki günlerde hesaplara yatırıldığını ifade etti. Söz konusu destek ödemesine dair sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Bakan Kirişçi ”1 milyar 659 milyon 505 bin TL tarımsal destekleme ödemesini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz.” sözlerini kullandı.

Çiftçilere Destek Ödemeleri 2023

Mazot ve gübre desteğinin de olduğu tarımsal destek ödemesi önceki günlerde hesaplara yatırıldı. Tarımsal destek ödemeleri düzenli olarak çiftçilerin hesaplarına yatırılırken, destek ödemelerine ilişkin güncel gelişmelere, açıklamalara ve duyurulara ulaşmak isteyenler, Tarım ve Orman Bakanlığı’nın resmi internet sitesini ve sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilirler.