Maaşlara Yüzde 69 Zam Müjdesi! Belediye Çalışanlarını Sevindirecek Açıklama

Maaşlara Yüzde 69 Zam Müjdesi! Belediye Çalışanlarını Sevindirecek Açıklama
Asgari ücret, memur ve emekli maaşları geçtiğimiz haftalarda belli oldu. Milyonlarca çalışanın ve emeklinin maaşlarının netlik kazanmasının ardından, belediye işçileri de maaş zammı ile ilgili gelişmeleri yakından takip...

Asgari ücret, memur ve emekli maaşları geçtiğimiz haftalarda belli oldu. Milyonlarca çalışanın ve emeklinin maaşlarının netlik kazanmasının ardından, belediye işçileri de maaş zammı ile ilgili gelişmeleri yakından takip etmeye başladılar. Bu kapsamda, belediye personellerinin maaş zammı ile ilgili farklı belediyelerden duyurular geliyor.

Yüzde 69 Zam!

Payas Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, işçi maaşlarına yüzde 69 zam yapıldı. Gerçekleşen zam ile birlikte, kadrolu işçilerin maaşı 13.580 TL seviyesine yükselirken, taşeron kadrolu işçilerin maaşı ise 11.450 TL oldu. Maaş zammı ile ilgili Payas Belediyesi'nin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapıldı. Konuya ilişkin yapılan paylaşımda ''Belediyemizin Emekçilerine Hayırlı Olmasını Dileriz'' ifadeleri yer aldı.

Maaş Zamları Açıklanıyor

Farklı belediyelerden maaş zammı ile ilgili duyurular gelmeye devam ediyor. Önümüzdeki süreçte, ülke çapındaki çeşitli belediyelerden yeni duyuruların yapılması bekleniyor. Bu kapsamda, belediyeler ile sendikalar arasında toplu iş sözleşmesi imzalandıkça kamuoyuna bilgi verilecek.