Maaşlara Yüzde 65 Zam! Maaş Zammı Müjdesi Duyuruldu

Maaşlara Yüzde 65 Zam! Maaş Zammı Müjdesi Duyuruldu
Belediye personellerinin maaş zammının belirlenebilmesi için belediyeler ile sendikalar arasında toplu iş sözleşmesi görüşmeleri sürüyor. Bu kapsamda, söz konusu görüşmeler sonucunda anlaşmaya varılması durumunda kamuoyuna...

Belediye personellerinin maaş zammının belirlenebilmesi için belediyeler ile sendikalar arasında toplu iş sözleşmesi görüşmeleri sürüyor. Bu kapsamda, söz konusu görüşmeler sonucunda anlaşmaya varılması durumunda kamuoyuna bilgi veriliyor. Çalışanlar da toplu iş sözleşmesinin imzalanmasıyla beraber maaş zammı açıklamalarını takip ediyor.

Çalışanlara Yüzde 65 Zam Müjdesi

Çanakkale Belediyesi ile Disk Genel İş Sendikası arasındaki toplu iş sözleşmesi geçtiğimiz günlerde imzalandı. Bu toplu iş sözleşmesine göre, maaşlara yüzde 65 zam yapıldı. Belediye personelinin maaş zammı için düzenlediği törene Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Belediye Başkan Yardımcıları Handan Özyayla Kenar, Özleyiş Çetin ve İrfan Mutluay, Çanakkale Kentsel Hizmetler Tic. ve San. A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sürücü, Çanakkale Hizmet Grupları Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Yurttaş, DİSK Genel İş Sendikası Çanakkale Şube Başkanı Metin Ceylan ve sendika yöneticileri katılım gösterdi.

Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

Maaş zammı için belediyeler ile sendikalar arasında görüşmeler devam ediyor. Gelecek günlerde, maaş zammına ilişkin yeni duyurular yayınlanabilir.