Maaşlara 1.430 TL Ek Zam Yapıldı! Resmi Açıklama Geldi

Maaşlara 1.430 TL Ek Zam Yapıldı! Resmi Açıklama Geldi
Aralık ayına yaklaşılmasıyla birlikte, milyonlarca çalışan ve emekli maaş zamlarına ilişkin haberleri yakından takip etmeye başladı. Bu kapsamda, yurdun dört bir yanından maaş zamlarına ilişkin yeni duyurular gelmeye devam...

Aralık ayına yaklaşılmasıyla birlikte, milyonlarca çalışan ve emekli maaş zamlarına ilişkin haberleri yakından takip etmeye başladı. Bu kapsamda, yurdun dört bir yanından maaş zamlarına ilişkin yeni duyurular gelmeye devam ediyor. Yapılan son açıklamaya göre, çalışanların maaşına 1.430 TL ek zam yapılacak.

1.430 TL Ek Zam!

Çalışanları ilgilendiren açıklama, Muş Belediyesi'nden geldi. Belediyede çalışan kadrolu ve sürekli işçilerin maaşlarına yapılacak iyileştirme için protokol imzalandı. Söz konusu protokole göre, 1.430 TL ek zam tüm işçileri kapsayacak. Belediye'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ''Belediye işçilerinin ücretlerine 1.430 TL'lik ilave zam yapıldı. Hayırlı, bereketli olsun.'' ifadelerine yer verildi.

Zam Haberleri Geliyor

Çalışanların maaşları ile ilgili, zam haberleri peşi sıra gelmeye devam ediyor. Önümüzdeki süreçte yapılacak değerlendirmeler neticesinde yeni zam açıklamalarının kamuoyuna duyurulması bekleniyor.