Maaş Zammı Açıklandı! En Düşük Maaş 15 Bin TL Oldu

Maaş Zammı Açıklandı! En Düşük Maaş 15 Bin TL Oldu
Asgari ücret, memur ve emekli maaşı önceki aylarda belli oldu. Çalışanların ve emeklilerin maaş zammının netlik kazanmasının ardından, belediye personelleri de maaş zammı ile ilgili açıklamaları yakından takip etmeye başladılar....

Asgari ücret, memur ve emekli maaşı önceki aylarda belli oldu. Çalışanların ve emeklilerin maaş zammının netlik kazanmasının ardından, belediye personelleri de maaş zammı ile ilgili açıklamaları yakından takip etmeye başladılar. Belediye personelinin maaş zammının belirlenebilmesi için sendikalar ile görüşmeler sürerken, toplu iş sözleşmesi imzalandıkça maaş zammına dair kamuoyuna bilgi veriliyor.

En Düşük Maaş 15.000 TL'ye Çıktı

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, belediye personelinin maaş zammına dair bilgilendirmede bulundu. En düşük maaşın 15.000 TL seviyesine yükseldiğini açıklayan Zinnur Büyükgöz ”Daha önce KHK’lı kardeşlerimizin görüşmeleri sendika ile tamamlanmış ve en düşük maaşın 15 bin TL olmasına karar verilmiştir. Çalışan arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun diyor, aileleriyle sağlık sıhhat ve mutluluk içinde harcamalarını diliyorum” dedi.

Toplu İş Sözleşmeleri İmzalanıyor

Belediye personelinin maaş zammı ve sosyal hakları için sendikalar ile belediyeler arasında görüşmeler devam ediyor. Gerçekleşen görüşmeler neticesinde toplu iş sözleşmesi imzalanması durumunda kamuoyuna bilgi veriliyor. İlerleyen süreçte, maaş zammına dair belediyelerden yeni duyurular yayınlanabilir.