Listeleri Kontrol Edin! TCKN Sonu 2,4,6,8,0 Olanların Hesabına 52.000 TL Yatırılıyor

Listeleri Kontrol Edin! TCKN Sonu 2,4,6,8,0 Olanların Hesabına 52.000 TL Yatırılıyor
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından müjde verildi. TC Kimlik Numarasının sonuna göre ödeme yapılmaktadır. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından para ihtiyacı olan kişilere yönelik ödeme yapılacağı duyuruldu....

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından müjde verildi. TC Kimlik Numarasının sonuna göre ödeme yapılmaktadır. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından para ihtiyacı olan kişilere yönelik ödeme yapılacağı duyuruldu. İhtiyaç sahibi vatandaşların hesaplarına yatırılan ödemeler evde bakım maaşı olarak adlandırılmaktadır. İhtiyaç sahiplerine yapılan ödemeler PTT aracılığıyla yapıldığı gibi direk hesaplara da yatırılmaktadır.

Hesaplara 52.000 TL Yatırılacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından bakıma muhtaç olan kişilere para yatırılmaktadır. İhtiyaç sahibi olan ve bakıma muhtaç olan kişilere evde bakım maaşı adı altında ödeme yapılmaktadır. Verilen ödemelere başvurular kişi başına düşen gelirin asgari ücretin üçte birinden az olması gerekiyor. Ayrıca hastanın sağlık raporunun olması da şarttır.

İhtiyaç sahibi ve bakıma muhtaç olan kişilerin hesabına para yatırılmaktadır. Başvuru yapacak olan kişilerin TC Kimlik Numarası ve şifresiyle sisteme giriş yapıp evde bakım maaşı başvurusu yapması gerekiyor. Karşılarına çıkan başvuru formunu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurması gerekiyor. Başvurular onaylandıktan sonra hesaplara her ay 4336 TL yatırılmaktadır. Bu tutar da yıllık olarak hesaplandığında 52 bin TL tutarında olmaktadır. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan ödemeler il il farklılık göstermektedir. Eğer kartınız varsa hesaplara direk yatırılmakla beraber eğer hesabınız yoksa PTT şubelerine giderek siz de ödeme alabilirsiniz. Şayet siz de ihtiyaç sahibiyseniz başvurunuz onaylandığı gibi her ay aynı gün hesaplara yatırılacaktır.