KYK Burs Başvuruları Başladı! KYK Burs Başvuru Ekranı

KYK Burs Başvuruları Başladı! KYK Burs Başvuru Ekranı
Üniversitelerde yeni akademik takvimin başlamasıyla birlikte, Kredi ve Yurtlar Kurumu burs başvurularının ne zaman başlayacağı merak ediliyordu. Öğrenciler ve veliler burs başvurularının başlamasını heyecanla beklerken, Gençlik...

Üniversitelerde yeni akademik takvimin başlamasıyla birlikte, Kredi ve Yurtlar Kurumu burs başvurularının ne zaman başlayacağı merak ediliyordu. Öğrenciler ve veliler burs başvurularının başlamasını heyecanla beklerken, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, gençleri ve ailelerini ilgilendiren haberi verdi.

KYK Başvuruları Başladı!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Kredi ve Yurtlar Kurumu burs başvurularının başladığını duyurdu. Bakan Kasapoğlu paylaşımında ''Öğrenci arkadaşlarım, GSB Burs ve Öğrenim Kredisi başvuruları başladı. 17 Kasım Perşembe günü saat 23.59’a kadar başvurularınızı

KYK Burs Başvuru Ne Zaman Sona Erecek?

Kredi ve Yurtlar Kurumu'nun üniversite öğrencilerine sağlayacağı burslar için 17 Kasım 2022 tarihine kadar başvuru yapılabilecek.

KYK Burs Başvuru Ekranı

KYK burs başvurusunda bulunmak isteyen öğrenciler, e-Devlet'e TC kimlik numaraları ve şifreleri ile giriş yaptıktan sonra başvurularını iletebilecekler.

KYK Bursu Ne Kadar?

KYK burs ve kredi ödemeleri kapsamında, üniversite öğrencilerine aylık 850 TL ödeme yapılıyor. Söz konusu ödemeler, yılbaşında arttırılacak. Burs başvurularının sona ermesinin ardından, yapılacak değerlendirmeler sonrasında, burs almaya hak kazanan öğrenciler belli olacak.