Kurban Bayramı İkramiyesinde Son Durum! Emeklilere İkramiye Verilecek

Kurban Bayramı İkramiyesinde Son Durum! Emeklilere İkramiye Verilecek
Ramazan ve Kurban Bayramların öncesinde emeklilerin hesaplarına bayram ikramiyesi aktarılıyor. Bu bayram ikramiyeleri milyonlarca emekliye verilirken, ödemelerin ne zaman yapılacağı da araştırılıyor. Bu kapsamda, mayısın sonuna...

Ramazan ve Kurban Bayramların öncesinde emeklilerin hesaplarına bayram ikramiyesi aktarılıyor. Bu bayram ikramiyeleri milyonlarca emekliye verilirken, ödemelerin ne zaman yapılacağı da araştırılıyor. Bu kapsamda, mayısın sonuna doğru, Kurban Bayramı öncesinde emeklilere ne kadar ikramiye verileceği merak ediliyor.

Kurban Bayramı İkramiyesi Ne Zaman Yatacak?

Kurban Bayramı ikramiyelerinin ne zaman verileceğine yönelik açıklama yapılmadı ancak geçtiğimiz senelerdeki bayramdan yaklaşık bir hafta önce ikramiyeler hesaplara yatmıştı. Bu çerçevede, 20 Haziran’ın ardından bayram ikramiyesinin milyonlarca emeklinin hesaplarına aktarılacağı düşünülüyor.

Geçen yıl 1.100 TL olan bayram ikramiyesine 900 TL zam yapılmıştı. Zamlı bayram ikramiyeleri, nisanda Ramazan Bayramı’ndan önce emeklilerin hesaplarına aktarıldı. Haziranda da 2.000 TL ikramiye verilecek. 5.500 TL olan en düşük emekli maaşı ise 2.000 TL zamla beraber 7.500 TL’ye çıktı Bu kapsamda, 2.000 TL bayram ikramiyesi ve 7.500 TL en düşük emekli maaşıyle birlikte, haziran ayında emeklilerin hesaplarına en az 9.500 TL yatmış olacak.