Kiğılı'dan Kasım Kampanyası! Gözü Kara İndirim Başlıyor

Kiğılı'dan Kasım Kampanyası! Gözü Kara İndirim Başlıyor
Efsane Kasım indirimleri sonunda başladı. Kiğılı'dan Gözü Kara İndirim Kampanyası başlatılıyor. 4 Kasım tarihinde başlayacak olan kampanya kapsamında erkeklerin vazgeçilmezi olan gömlekler etiketin yarısı fiyatla satışa...
Efsane Kasım indirimleri sonunda başladı. Kiğılı'dan Gözü Kara İndirim Kampanyası başlatılıyor. 4 Kasım tarihinde başlayacak olan kampanya kapsamında erkeklerin vazgeçilmezi olan gömlekler etiketin yarısı fiyatla satışa sunulacak.
Her yaşa, her tarza, her bütçeye hitap eden yeni sezonun seçili ürünlerini oluşturan ürünler için Gözü Kara İndirim Kampanyası Kiğılı mağazalarından ve kigili.com adresi üzerinden satışa sunulmaktadır. Kiğılı tarafından yapılan açıklama kapsamında erkek modasının güncel trendini yansıtan tasarımları bu kez etiketin yarısı fiyatlarla buluşturan Gözü Kara İndirim kampanyası başlatıldı.

1 Gömlek 299 TL!

4 Kasım tarihinde başlayacak kampanya kapsamında erkekler için sunulan ürünler oldukça uygun fiyatlarla satışa sunuluyor. Erkeklerin vazgeçilmezi olan gömlekler 299 TL, günlük hayatta rahatlık yaratan spor pantolonlar 499 TL, sade ve şık trikolar 349 TL, kış sezonunun vazgeçilmezi montlar 599 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.
Her kiğılı mağazasında geçerli olacak olan Gözü Kara İndirim kampanyası kapsamında yer alan ürünler kigili.com adresi üzerinden satışa sunulmaktadır. 7/24 yapacağınız alışverişlerde aldığınız ürünler 24 saat içerisinde adrese teslim edilmekle beraber 500 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücreti alınmamaktadır.