Karayolları Genel Müdürlüğü 3 Bin Personel Alacak! KGM Personel Alımı Detayları

Karayolları Genel Müdürlüğü 3 Bin Personel Alacak! KGM Personel Alımı Detayları
Karayolları Genel Müdürlüğü, merkez ve taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere 3 bin personel alımı yapılacağını duyurdu. İŞKUR üzerinden gerçekleştirilecek alımın açıklanmasının ardından, Karayolları Genel Müdürlüğü'nün...

Karayolları Genel Müdürlüğü, merkez ve taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere 3 bin personel alımı yapılacağını duyurdu. İŞKUR üzerinden gerçekleştirilecek alımın açıklanmasının ardından, Karayolları Genel Müdürlüğü'nün personel alımı için başvuruların ne zaman başlayacağı ve kadro dağılımı merak ediliyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü Personel Alımı Başvuru Tarihi

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün açıklamasına göre, merkez ve taşra teşkilatında çalıştırılmak yapılacak alım için başvurular 27 Nisan'da başladı ve 2 Mayıs'a kadar devam edecek.

Karayolları Genel Müdürlüğü Personel Alımı Başvuru Ekranı

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün personel alımına esube.iskur.gov.tr internet sitesi üzerinden ve ALO 170'den başvuru yapılabilir.

Karayolları Genel Müdürlüğü Personel Alımı Kadro Dağılımı

Karayolları Genel Müdürlüğü, Ağır Makine Yağcısı, Asfalt Usta Yardımcısı, Aşçı Yardımcısı, Aşçı, Atölye Usta Yardımcısı, Bakım İşçisi, Beton Asfalt Serici Operatör Yardımcısı, Bina ve Mal Bakıcısı, Düz İşçi, Elektrik Tesisat ve Bakım Ustası, Greyder Operatörü, İş Makinesi Operatörü, Kalifiye İşçi, Makine Operatörü, Laboratuvar ve Uygulama Tesis Ustası, Marangoz, Sıhhi Tesisatçı, Sürücü Operatörü, Vinç Operatörü gibi kadrolarda alım sağlayacak.