İSPARK Ücretlerine Zam Yapıldı! Bir Saatlik Park Ücreti Belli Oldu

İSPARK Ücretlerine Zam Yapıldı! Bir Saatlik Park Ücreti Belli Oldu
İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi aralık ayı toplantısının dördüncü oturumu, Saraçhane'deki belediye binasında gerçekleşti. Söz konusu toplantıda, 2023 Yılı Ücret Tarife Teklifleri kapsamında, İSPARK otopark ücretlerinde...

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi aralık ayı toplantısının dördüncü oturumu, Saraçhane'deki belediye binasında gerçekleşti. Söz konusu toplantıda, 2023 Yılı Ücret Tarife Teklifleri kapsamında, İSPARK otopark ücretlerinde yapılacak artış da görüşüldü. Yapılan görüşmeler neticesinde, İSPARK otopark ücretlerine yüzde 60 zam yapıldı.

İSPARK'a Yüzde 60 Zam!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönetimi, İSPARK otopark ücretleri için yüzde 100 oranında zam talep ederken, komisyonda teklif revize edildi ve yüzde 60 zam yapılmasına karar verildi.

İSPARK Ücretleri

İSPARK'a yüzde 60 oranında yapılmasının ardından, güncel fiyatlar da merak konusu oldu. Ücret tarifesi ilçelere göre farklılık göstermekle birlikte, 1 saatlik park için en düşük ücret 20 TL'ye, en yüksek ücret ise 28 TL seviyesine yükseldi.

Taksi Giriş Çıkış Ücreti

İSPARK taksi duraklarında, taksilerin giriş çıkış ücretlerinde de artışa gidildi. Yapılan artış ile birlikte, taksilerin giriş çıkışları 5,50 TL'den 8 TL'ye, bir gün beklemesi ise 21 TL'den 33 TL'ye yükseltildi.