İşçi Maaşı En Düşük 9.000 TL Oldu! Bir Belediye Daha Maaş Zammını Açıkladı

İşçi Maaşı En Düşük 9.000 TL Oldu! Bir Belediye Daha Maaş Zammını Açıkladı
Asgari ücret zammı geçtiğimiz haftalarda açıklanırken, memur ve emekli maaşlarına yapılacak zammın ise önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor. Bu kapsamda, belediye işçilerinin maaşları da pek çok kişi tarafından...

Asgari ücret zammı geçtiğimiz haftalarda açıklanırken, memur ve emekli maaşlarına yapılacak zammın ise önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor. Bu kapsamda, belediye işçilerinin maaşları da pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Yeni yıl ile birlikte, çeşitli belediyelerden maaş zammı ile ilgili duyurular gelmeye devam ediyor.

İşçi Maaşı En Düşük 9.000 TL!

Yahşihan Belediyesi personellerinin maaş zamları belli oldu. Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, işçi maaşının en düşük 9.000 TL olacağını belirtti.

Belediye Başkanı Açıklama Yaptı!

Maaş zammı ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Osman Türkyılmaz ''Son çalışma gününde personellerimizle bir araya gelip 2022 yılını coşkuyla sonlandırırken, yılın müdürü Destek Hizmetleri Müdürü Yunus Aydın’ı, yılın personelleri Onur Kuyucu, İsmail Saltık ve Bülent Yıldırım’ı başarılı çalışmalarından dolayı ödüllendirdik. Ayrıca yıl boyu gösterdikleri çabalardan dolayı Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Kubilay Kayır’ı, İtfaiye Müdürü Abdullah Ogan’ı, personellerimizden Oğuzhan Lüy ve Furkan Karakaya’yı mansiyon ödüllerine layık gördük. Kendilerini tebrik ediyorum. Belediyemizde en düşük maaşı da 9 bin TL olarak belirledik. Tüm mesai arkadaşlarıma hayırlı olsun. Yeni yıl hepimize sağlık ve mutluluk getirsin. Mutlu yıllar.'' ifadelerine yer verdi.