İş Bankası Müşterilerine Müjde! 600 TL Maxipuan Kampanyası Devam Ediyor

İş Bankası Müşterilerine Müjde! 600 TL Maxipuan Kampanyası Devam Ediyor
İş Bankası kampanyalara dair açıklamalarda bulunurken, Ramazan Ayı'nın başlamasının ardından market alışverişi kampanyasına dair araştırmalar hız kazandı. Bu kapsamda, İş Bankası'nın resmi internet sitesinde yer alan bilgilendirme...

İş Bankası kampanyalara dair açıklamalarda bulunurken, Ramazan Ayı'nın başlamasının ardından market alışverişi kampanyasına dair araştırmalar hız kazandı. Bu kapsamda, İş Bankası'nın resmi internet sitesinde yer alan bilgilendirme metni ile birlikte 600 TL MaxiPuan kampanyasının detayları belli oldu. İş Bankası müşterileri, 600 TL Maxipuan kampanyasından kimlerin yararlanabileceğini ve kampanyanın ayrıntılarını merak ediyorlar.

İş Bankası 600 TL Maxipuan Kampanyası

İş Bankası'nın açıklamasına göre, 20 Mart tarihinde başlayan ve 30 Nisan'a kadar devam edecek olan kampanya çerçevesinde, Maximum Mobil'den veya İşCep'ten Ramazan Market Kampanyası'na katılan kişiler, Maximum Kart ile Maximum anlaşmalı marketlerden tek seferde yapacağınız 400 TL ve üzeri ilk peşin market alışverişinden sonra farklı günlerde yapacakları 400 TL ve üzeri her peşin alışveriş için 40 TL, toplam 600 TL MaxiPuan kazanabilecekler.

İş Bankası Kampanyaya Katılma

İş Bankası'nın duyurduğu Maxipuan kampanyasına dahil olmak isteyen kişiler, Maximum Mobil’de veya İşCep'te “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklayarak kampanyaya katılım sağlayabilirler.