İş Bankası Müjdeyi Verdi! Başvuran Herkese Faizsiz 10 Bin TL Veriliyor

İş Bankası Müjdeyi Verdi! Başvuran Herkese Faizsiz 10 Bin TL Veriliyor
Yeni yıla günler kala hem zamlardan hem de enflasyondan şikayetçi olan milyonlarca kişi bankaların sunduğu avantajları araştırmaktadır. Vatandaşlar araştırma yaparken bir müjde de İş Bankasından geldi. İş Bankası sıfır...

Yeni yıla günler kala hem zamlardan hem de enflasyondan şikayetçi olan milyonlarca kişi bankaların sunduğu avantajları araştırmaktadır. Vatandaşlar araştırma yaparken bir müjde de İş Bankasından geldi. İş Bankası sıfır faiz ile 10 bin TL vereceğini duyurmasının ardından tüm müşterilerin yüzü gülmeye başladı. Yılın son günlerinde müşterilerini bu denli sevindirecek bir kampanyayla karşımıza çıkacak. İş Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre başvuran herkese sıfır faiz imkanıyla 10 bin TL’ye kadar para verileceği duyuruldu.

Faizsiz 10 Bin TL Alabilirsiniz

İş Bankası tarafından açıklamaya göre faizsiz para verileceği duyuruldu. İş Bankası kredi kartı olan müşterileri kredi kartı üzerinden taksitli nakit avans çekerek faizsiz para almış olur. Alınacak faizsiz paranın geri ödeme seçeneği 5 eşit taksitle yapılacak olup her ödemede iki bin TL şeklinde geri ödeme yapılacağı belirlenirken, 5. Aydan sonraki ödemeler için faiz ödeneceği belirlendi. İş Bankası tarafından açıklanan faizsiz para için son tarih olarak 31 Aralık tarihi belirlendi. 31 Aralık tarihine kadar yeni iş bankalı olan müşteriler 10 bin TL faizsiz nakit avans çekebilecek.

İş Bankası resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan açıklama kapsamında:

Siz de İşCep’te yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İş Bankası müşterisi olun, kredi kartınızla 10.000 TL’ye varan faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatından ve daha birçok ayrıcalıktan yararlanın!

Kampanya detayları:

Kampanyadan 31.12.2022 tarihine kadar İşCep“Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İş Bankası müşterisi olan ve kredi kartı başvuruları onaylanmış müşteriler yararlanabilecektir.

Her müşteri kampanyadan yalnızca 1 sefer yararlanabilecektir. Faizsiz TNA 5 ay vade ile sınırlıdır. 5 aydan farklı vadelerde ve 10.000 TL üzeri tutarlarda geçerli faiz oranları uygulanacaktır.

Kampanya kapsamı İşCep, Müşteri Olmak İstiyorum özelliğinden İş Bankası müşterisi olan ve kredi kartı başvurusu yaparak, başvuruları onaylanan müşteriler için geçerlidir.

Kampanyadan yararlanmak için, kullanılacak Taksitli Nakit Avans tutarı 300 TL ile 10.000 TL arasında olacaktır.

Kampanya tanımlamaları her müşteri için kredi kartı başvuruları onaylarını takip eden 7 gün içinde yapılacak ve kampanyadan yararlanma süresi 1 yıl olacaktır.

Kampanyaya dâhil olan kartlar: İş Bankası Bireysel Kredi Kartları, İş Bankası Ticari Kredi Kartları, (Aidatsız Kredi Kartı, İş Bankası Vergi Kart, İş Bankası Bayi Kart, KGF Kart hariçtir).

İş Bankası kampanya şartlarını değiştirme hakkını saklı tutar.

Detaylı Bilgi İçin TIKLAYINIZ.