İş Arayanlar İçin Müjde! KPSS’siz 9 Bin TL Maaşla İŞKUR Şehir Hastaneleri Personel Alımı Yapıyor

İş Arayanlar İçin Müjde! KPSS’siz 9 Bin TL Maaşla İŞKUR Şehir Hastaneleri Personel Alımı Yapıyor
İş arayan vatandaşlara bir müjdeli haber de şehir hastanelerinden geldi. İŞKUR'da yayınlanan ilana göre; Şehir hastanelerine yüksek maaşlı, KPSS şartsız farklı alanlarda görevlendirilecek personel alımı yapılacak.Temizlik,...

İş arayan vatandaşlara bir müjdeli haber de şehir hastanelerinden geldi. İŞKUR'da yayınlanan ilana göre; Şehir hastanelerine yüksek maaşlı, KPSS şartsız farklı alanlarda görevlendirilecek personel alımı yapılacak.

Temizlik, hasta bakıcı, lojistik departmanı personel alımı ilanı için başvuruların başladığı belirtildi. Elektronik ortamda başvurunuzu gerçekleştirerek yüksek maaş alabilirsiniz. Sosyal hakların tamamından yararlanmak için tek yapmanız gereken internet üzerinden başvuruyu gerçekleştirmek.

Şehir Hastaneleri Personeli Ne Kadar Maaş Alacak?

Şehir hastanelerinde personel olarak çalışmak isteyen vatandaşlar İŞKUR'un internet sitesinden başvuru yapabilmektedir. İŞKUR resmi internet sitesi üzerinde yapılan başvuru sayesinde 9.000 TL maaş ile işe başlayabilirsiniz.

İŞKUR resmi internet sitesinde bulunan personel ilanı doğrultusunda yönergeleri takip ederek başvurunuzu yapabilirsiniz. İŞKUR Şehir Hastanesi personel alımı ilanına giriş yaptıktan sonra bilgi ve belgeleri eksiksiz bir şekilde tamamlamanız gerekiyor.