İş Arayanlar Dikkat! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Birçok Bölümden Mezun Alımı Yapıyor

İş Arayanlar Dikkat! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Birçok Bölümden Mezun Alımı Yapıyor
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 40 uzman yardımcısı alımı yapacağını açıkladı. İlan Resmi Gazete'de yayımlandı.Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının merkez teşkilatında görevlendirmek üzere mütercim-tercümanlık,...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 40 uzman yardımcısı alımı yapacağını açıkladı. İlan Resmi Gazete'de yayımlandı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının merkez teşkilatında görevlendirmek üzere mütercim-tercümanlık, İngilizce öğretmenliği, siyaset bilimi, İngiliz dili ve edebiyatı, istatistik, iktisat, maliye, işletme, uluslararası ilişkiler, kamu yönetimi, sosyoloji, çocuk gelişimi ve eğitimi, bilgisayar mühendisliği, sosyal hizmet, psikoloji, hukuk, ve psikolojik danışmanlık ve rehberlik bölümlerinden mezun adaylar arasından yapılacak sözlü sınavla toplam 40 kadroya atama gerçekleştirilecek.

40 Uzman Yardımcısı İçin Dil Yeterliliği

Adayların, YDS'den asgari (C) düzeyinde veya dil yeterliği bakımından buna denkliği ÖSYM'ce kabul edilen ve uluslararası geçerliliği olan bir belgeye sahip olması ve 2021 ve 2022'de yapılan KPSS'den belirlenen baraj puanını alması gerekiyor.

Başvurular 7-18 Kasım 2022 tarihleri arasında e-Devlet üzerinden Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım Platformu'na girerek yapılacak. Başvuruda istenen belgeler, başvuru şartları, sınav tarihi ve diğer bilgiler bakanlığın resmi sitesi "www.aile.gov.tr"'da yayımlanacak.