İş Arayan Vatandaşlara Büyük Müjde! Çok Sayıda Personel Alınacak

İş Arayan Vatandaşlara Büyük Müjde! Çok Sayıda Personel Alınacak
Çeşitli üniversitelerden personel alımları yapılacağı yönünde açıklamalar gelmeye devam ederken, yeni bir iş ilanı daha yayımlandı.Güncel ihtiyaçlar doğrultusunda, üniversiteler tarafından personel alımına dair ilanlar...

Çeşitli üniversitelerden personel alımları yapılacağı yönünde açıklamalar gelmeye devam ederken, yeni bir iş ilanı daha yayımlandı.

Güncel ihtiyaçlar doğrultusunda, üniversiteler tarafından personel alımına dair ilanlar gelmeye devam ediyor. Bu çerçevede, iş arayışında olup iş başvurusu yapacak vatandaşlar ilanları yakından takip ederken, güncel iş ilanları da büyük bir merakla bekleniyor.

Gelen son açıklamaya göre, Marmara Üniversitesi'ne personel istihdamı sağlanacak. Marmara Üniversitesi'nin personel alımı yapacağını duyurmasının ardından ilanın detayları birçok vatandaş tarafından araştırılmaya başlandı.

Çeşitli Meslek Gruplarından Alım Yapılacak

Marmara Üniversitesi bünyesine 47 sözleşmeli personel alınacağı ifade edildi. Üniversite tarafından mühendis, tekniker, güvenlik görevlisi ve büro personeli olmak üzere personel alımı yapılacağı duyuruldu.

Resmi Gazete yayımlanan güncel iş ilanına göre Marmara Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yapılan açıklamada: ''Üniversitemizde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre Sözleşmeli Personel olarak istihdam edilmek üzere 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar'ın Ek 2 nci maddesinin (b) fıkrasına göre 2022 KPSS(B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle aşağıda belirtilen pozisyonlarda sözleşmeli personel alınacaktır.'' ifadelerine yer verildi.