İBB’den Açıklama: Ekmeğe Zam Var Mı?

İBB’den Açıklama: Ekmeğe Zam Var Mı?
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek tarafından gündemden düşmeyen ekmeğe zam iddialarına cevap verildi. Özellikle ekmek fiyatlarına şehirden şehre farklılık göstererek zam gelmesiyle ekmek fiyatları her gün araştırılmaya...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek tarafından gündemden düşmeyen ekmeğe zam iddialarına cevap verildi. Özellikle ekmek fiyatlarına şehirden şehre farklılık göstererek zam gelmesiyle ekmek fiyatları her gün araştırılmaya başlandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek tarafından yapılan duyuruda ekmeğe zam yapılıp yapılmayacağı açıklandı.

Yıl Sonuna Kadar Zam Yok!

Giderek artış gösteren maliyetler sebebiyle ekmek fiyatlarına zam geleceğinin düşünülmesi ve bu zammın da 7,5 TL olacağının açıklanmasının ardından İstanbul’da ekmek fiyatları araştırılmaya başlandı. Konuyla ilgili İBB Halk Ekmek A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Özgen Nama açıklama yaptı. Yapılan açıklamada:

"Artan maliyetlere rağmen İBB Halk Ekmek olarak yıl sonuna kadar zam yapmayacağız. 3 TL’den halkımıza sağlıklı ekmeği ulaştırmaya devam edeceğiz…"denildi.