İBB Burs Sonuçları Açıklandı Mı ve Hangi Adresten Öğrenilecek Merak Ediliyor

İBB Burs Sonuçları Açıklandı Mı ve Hangi Adresten Öğrenilecek Merak Ediliyor
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada, 75.000 üniversite öğrencisine eğitim desteği verileceğini duyurmuştu. Belediye'nin eğitim desteği sağlayacağını açıklamasının...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada, 75.000 üniversite öğrencisine eğitim desteği verileceğini duyurmuştu. Belediye'nin eğitim desteği sağlayacağını açıklamasının ardından, başvurular başladı. Geçtiğimiz haftalarda tamamlanan ve çok sayıda kişinin başvuruda bulunduğu eğitim desteği ödemesi için detaylar araştırılmaya devam ediyor.

İBB Burs Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, üniversite öğrencilerine eğitim desteği sağlamaya devam ediyor. 2022-2023 eğitim dönemi için toplamda 75.000 üniversite öğrencisine ödeme yapacak olan belediye, kişi başı toplamda 4.500 TL destek sağlayacak. Söz konusu eğitim desteği için sonuçların ne zaman açıklanacağı da merak ediliyor. Belediye tarafından konuya dair bir bilgi verilmese de kasım ayı içerisinde değerlendirmelerin tamamlanması ve sonuçların ilan edilmesi bekleniyor.

İBB Bursu Ne Kadar?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 75.000 üniversite öğrencisine kişi başı toplamda 4.500 TL eğitim desteği sağlayacak.

İBB Burs Sonuç Ekranı

Burs sonuçlarının açıklanmasının ardından, başvuruda bulunan öğrenciler