İBB Burs Sonuçları Açıklandı Mı Sorusu Araştırılıyor! İBB Bursu Ne Kadar Belli Oldu

İBB Burs Sonuçları Açıklandı Mı Sorusu Araştırılıyor! İBB Bursu Ne Kadar Belli Oldu
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, üniversite öğrencilerinin eğitim hayatını kolaylaştırmak ve öğrenciler ile ailelerine kolaylık sağlamak için eğitim desteği verileceğini açıklamıştı Toplamda 75 bin üniversite öğrencisine...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, üniversite öğrencilerinin eğitim hayatını kolaylaştırmak ve öğrenciler ile ailelerine kolaylık sağlamak için eğitim desteği verileceğini açıklamıştı Toplamda 75 bin üniversite öğrencisine sağlanacak destek için çok sayıda öğrenci başvuruda bulunurken, sonuçların ne zaman ilan edileceği de merak konusu oldu.

İBB Burs Başvurusu Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin üniversite öğrencilerine sağlayacağı eğitim desteği hakkında, Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu geçtiğimiz haftalarda açıklamalarda bulunmuş ve başvuruların 16 Ekim'de sona ereceği duyurmuştu. Başvuruların tamamlanmasının ardından sonuçların ilan edilmesi heyecanla bekleniyor. Bu kapsamda, İBB'den henüz resmi açıklama gelmese de yapılacak değerlendirmelerin ardından, burs sonuçlarının kasım ayı içerisinde açıklanması bekleniyor.

İBB Bursu Ücreti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 75 bin üniversite öğrencisine, 2022-2023 eğitim öğretim dönemi boyunca, toplamda 4.500 TL eğitim desteği sağlayacak.

İBB Burs Sonuç Ekranı

Eğitim desteği sonuçlarının açıklanmasının ardından