Honda City Modeline Zam Geldi! Kasım 2022 Güncel Fiyat Listesi Belli Oldu

Honda City Modeline Zam Geldi! Kasım 2022 Güncel Fiyat Listesi Belli Oldu
Japonya merkezli otomobil devi Honda, pek çok araç modelini ülkemizde satışa çıkarıyor. Söz konusu araçlar arasında, City modeli tasarımı ve fiyatı ile kullanıcıların dikkatini çekiyor. Honda City'in güncel fiyat listesi pek...

Japonya merkezli otomobil devi Honda, pek çok araç modelini ülkemizde satışa çıkarıyor. Söz konusu araçlar arasında, City modeli tasarımı ve fiyatı ile kullanıcıların dikkatini çekiyor. Honda City'in güncel fiyat listesi pek çok kişi tarafından merak edilirken, kasım ayı itibariyle fiyat artışı yaşandı. Otomobil piyasasında yaşanan zamların çip krizi, küresel enflasyon artışı, pandemiyle birlikte üretim ve tedarik zincirinin kırılması, ham madde maliyetlerinin yükselmesi, Ukrayna - Rusya savaşı ve ülkemizde döviz kurlarının yükselmesi gibi küresel ve bölgesel birçok sebebi bulunuyor.

Honda City Fiyatları

Kasım 2022 itibariyle, Honda City modelinin güncel fiyat listesi şu şekilde:

Honda City 1.5L i-VTEC Elegance: 567 bin 500 TL

Honda City 1.5L i-VTEC Executive: 585 bin TL

Otomobil piyasasında önümüzdeki süreçte yaşanacak fiyat değişimlerini, küresel ve bölgesel gelişmeler yakından etkileyecek. City'nin güncel fiyat listesine, Honda'nın resmi internet sitesinden ulaşılabilir.