Hesaplara 900 TL ile 2500 TL Arası Ödeme Yatacak! İşte Başvuru Ekranı

Hesaplara 900 TL ile 2500 TL Arası Ödeme Yatacak! İşte Başvuru Ekranı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından geçtiğimiz aylarda yapılan açıklamada, kış aylarında ihtiyaç sahibi hanelere doğal gaz tüketim desteği sağlanacağı belirtilmişti. Bakanlık tarafından konuya ilişkin açıklama...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından geçtiğimiz aylarda yapılan açıklamada, kış aylarında ihtiyaç sahibi hanelere doğal gaz tüketim desteği sağlanacağı belirtilmişti. Bakanlık tarafından konuya ilişkin açıklama yapılması ve geçtiğimiz haftalarda ödemelerin sağlanması ile birlikte, başvuruların nasıl gerçekleştirileceği de pek çok kişi tarafından araştırılmaya başlandı.

Doğalgaz Yardımı Başvuru Ekranı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, kış aylarının yaklaşması ile birlikte, doğal gaz tüketim desteği ödemelerini hak sahiplerinin hesaplarına aktarmaya başladı. Ödemelerin gerçekleşmesi sonrasında, ihtiyaç sahibi kişiler nasıl başvuru yapılacağını araştırıyorlar. e-Devlet’e TC kimlik numarası ve şifresi ile giriş yapan vatandaşlar, arama bölümüne “Sosyal Yardım Başvuru Hizmeti” yazarak ilgili hizmete ulaşabilecekler. Açılan pencereden, doğal gaz tüketim desteği için başvurular yapılabilecek.

Doğalgaz Desteği Ne Kadar?

Doğal gaz tüketim desteği ödemeleri kapsamında, 900 TL ile 2.500 TL arasında değişen tutar hak sahiplerine sağlanıyor.