Herkese Karşılıksız 2150 TL Verilecek!

Herkese Karşılıksız 2150 TL Verilecek!
Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından başvuru yapan herkese karşılıksız 2150 TL verileceği duyuruldu. Özellikle doğalgaz faturalarının yüksek gelmesi sebebiyle ihtiyaç sahiplerine destek verileceği duyuruldu. Ankara doğalgaz...

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından başvuru yapan herkese karşılıksız 2150 TL verileceği duyuruldu. Özellikle doğalgaz faturalarının yüksek gelmesi sebebiyle ihtiyaç sahiplerine destek verileceği duyuruldu. Ankara doğalgaz yardımı başvurusu yapmak isteyen kişilerin belirli başlı şartları karşılaması gerekir. Siz de eğer bu şartları karşılıyorsanız başvuru yaparak yardımdan faydalanabilirsiniz.

2150 TL Alma Şartları Nelerdir?

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara 2150 TL destek verileceği duyuruldu. Özellikle havaların soğumasıyla beraber kombiler açılmaya başlandı. Kombiler açılınca doğalgaz faturaları da gelmeye başladı. Doğalgaz faturası yüksek gelen ihtiyaç sahipleri için 2150 TL verileceği duyuruldu. Bu destekten faydalanmak için:

  • Dar gelirli olmak,
  • İhtiyaç sahibi olmak,
  • Asgari ücretin altında yaşamaya çalışanlar,
  • Üzerinde kayıtlı taşınmaz mülkü bulunmayan,
  • Sosyal güvencesi olmayan,
  • Başkent kart sahibi olan kişiler arasında olmanız gerekiyor.
  • Eğer siz de bu şartları karşılıyorsanız eğer doğalgaz yardımından kolayca faydalanabilirsiniz.

Başvuru Yapmak İçin TIKLAYINIZ.

2150 TL Başvurusu Nasıl Sorgulanır?

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen doğalgaz yardımına başvuru yaptıktan sonra sorgulama yapabilirsiniz. Sorgulama yapmak için

Aynı zamanda Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından doğalgaz yardımı yapılacağı duyuruldu. Yapılan yardım kapsamında 203.626 kişinin başkent kartına da en az 500 TL doğalgaz yardımı yapılacağı duyuruldu. 2022 yılı için vatandaşlara verilen bu yardım toplamda 101 milyon 813 bin TL olarak belirlenmiştir.

Detaylı Bilgi İçin

TIKLAYINIZ.