Hemen Sorgulayın! Hesabınıza 3340 TL Yatırılmış Olabilir

Hemen Sorgulayın! Hesabınıza 3340 TL Yatırılmış Olabilir
Evde bakım maaşı ödemeleri özellikle ihtiyaç sahibi vatandaşları bir nebze de olsa rahatlatmaktadır. Her ay belirli günler arasında yatırılan evde bakım maaşı ödemeleri bu ay için henüz yatırılmadı. Normal şartlarda her...

Evde bakım maaşı ödemeleri özellikle ihtiyaç sahibi vatandaşları bir nebze de olsa rahatlatmaktadır. Her ay belirli günler arasında yatırılan evde bakım maaşı ödemeleri bu ay için henüz yatırılmadı. Normal şartlarda her ayın 15’i ile 31’i arasında yatırılan evde bakım maaşı ödemeleriyle ilgili araştırmalar son zamanlarda hız kazandı. 3340 TL olarak yatırılan ödemelerin hesabınıza yatırılıp yatırılmadığını öğrenmek için siz de e-devlet üzerinden kontrol edebilirsiniz.

Evde Bakım Maaşı Sorgulama Nasıl Yapılır?

Evde Bakım Maaşı Sorgulama nasıl yapılır? Sorusu bu paradan faydalanan kişiler tarafından araştırılmaktadır. Evde bakım maaşı ödemelerinin yatırılıp yatırılmadığını öğrenmek için e-devlet üzerinden de telefon üzerinden de sorgulama yapabilirsiniz. E-devlet üzerinden sorgulama yaparken öncelikle e-devlet sistemine giriş yapmanız gerekiyor. Sisteme giriş yaptıktan sonra arama kısmına Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama yazarak arama yapıp açılan sayfada maaş ödemesinin yatırılıp yatırılmadığını görebilirsiniz.

SMS ile evde bakım maaşı sorgulaması yaparken ise eğer Ziraat Katılım Bankası üzerinden ödeme alıyorsanız bankada kayıtlı cep telefonu numarasının mesaj bölümüne BAKIYE yazarak 4747’ye mesaj atmanız yeterli olacaktır. Para hesabınıza yatırılmışsa gelen mesajda hali hazırda olan bakiye olarak karşınıza çıkacaktır.

Evde Bakım Maaşı Ne Kadar?

Hem yaşlı aylığı hem evde bakım aylığı hem de engelli maaşı olarak bilinen bu ödemelere asgari ücret zammıyla beraber zam gelmişti. Daha önce 2706 TL olan evde bakım maaşı ödemeleri gelen zamla beraber 3340 TL’ye yükseltildi. 2023 yılının gelmesiyle beraber bu ödemelerin biraz daha zamlanmasını düşünüyoruz.