Hazine ve Maliye Bakanlığı Personel Alımı 2023! Hazine ve Maliye Bakanlığı 2750 Personel Alımı Başvuru Tarihi

Hazine ve Maliye Bakanlığı Personel Alımı 2023! Hazine ve Maliye Bakanlığı 2750 Personel Alımı Başvuru Tarihi
Hazine ve Maliye Bakanlığı farklı kadrolarda oluşan güncel ihtiyaçlara göre personel alımı gerçekleştiriyor. Bakanlığın personel alımına dair duyuruları pek çok kişi tarafından yakından takip edilirken, 2.750 personel alımı...

Hazine ve Maliye Bakanlığı farklı kadrolarda oluşan güncel ihtiyaçlara göre personel alımı gerçekleştiriyor. Bakanlığın personel alımına dair duyuruları pek çok kişi tarafından yakından takip edilirken, 2.750 personel alımı yapılacağı önceki günlerde duyuruldu. Söz konusu alımın açıklanmasının ardından, alımın detayları merak konusu oldu.

Hazine ve Maliye Bakanlığı Personel Alımı Başvuru Tarihi

Hazine ve Maliye Bakanlığı, personel alımının ne zaman yapılacağına dair henüz bir açıklama yapmadı. İlerleyen süreçte, personel alımına dair kamuoyuna bilgi verilecek.

Hazine ve Maliye Bakanlığı Personel Alımı Kadro Dağılımı

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, personel alımı çerçevesinde kadro dağılımı için "360 Defterdarlık Uzman Yardımcısı, 40 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcısı, 10 Hazine ve Maliye Müfettiş Yardımcısı ve 40 Muhasebe Denetmen Yardımcısı ile 20 Hazine Avukatı istihdam edilecektir. Gelir İdaresi Başkanlığı'na ise, 50 Devlet Gelir Uzman Yardımcısı ve 2700 Gelir Uzman Yardımcısı olmak üzere 2750 personel alımı yapacağımızın müjdesini vermek isterim" dedi.

Hazine Bakanlığı Personel Alımı Detayları

Hazine ve Maliye Bakanlığı personel alımını açıklarken, gerçekleşecek alımın tüm ayrıntılarını henüz açıkladı. Bakanlığın, önümüzdeki günlerde alıma dair detayları açıklaması bekleniyor.