Halkbank'tan 300 Bin TL Limitli Kredi! 1 Yıl Geri Ödeme Yok

Halkbank'tan 300 Bin TL Limitli Kredi! 1 Yıl Geri Ödeme Yok
Halkbank, kendini işini kurmak veya var olan işini büyütmek isteyen vatandaşlara destek olmak için çeşitli kredi paketlerini sunuyor Bu kapsamda, girişimci kredilerinin detayları çok sayıda vatandaş tarafından araştırılıyor....

Halkbank, kendini işini kurmak veya var olan işini büyütmek isteyen vatandaşlara destek olmak için çeşitli kredi paketlerini sunuyor Bu kapsamda, girişimci kredilerinin detayları çok sayıda vatandaş tarafından araştırılıyor. Halkbank’ın internet sitesindeki bilgilendirme mesajıyla beraber, Usta Girişimci Kredisi’nin detayları da netlik kazandı.

Halkbank Usta Girişimci Kredisi

Halkbank tarafından yapılan açıklamada, mesleki kuruluşlardan almış olduğu eğitim sertifikası/belgesi bulunan ve ilgili iş kolunda deneyim sahibi olan ve kendi iş yerini açmak isteyen ya da kendi iş yerini açan girişimcilere kredi sunulduğu ifade edildi.

Usta Girişimci Kredisi Şartları Nelerdir?

Usta Girişimci Kredisi’ni alabilmek için şartlar şöyle:

  • En az ilkokul mezunu olan,
  • Kurmayı düşündüğü iş kolu ile ilgili bilgi, beceriye sahip olduğunu gösteren mesleki oda ve kuruluşlardan alınmış Mesleki Yeterlilik Belgesi, Ustalık Belgesi veya özel/kamu kuruluşlarından (İŞKUR, KOSGEB, Halk Eğitim Merkezleri, Belediye vb.) alınmış Ustalık/Uzmanlık Eğitim Sertifikasını belgeleyen,
  • İş konusunda faaliyet gösteren iş yerlerinde en az 3 yıl çalıştığını gösteren belgeye sahip olan,
  • 45 yaşını aşmamış olan girişimciler yararlanabilecektir.

Usta Girişimci Kredisi Limiti Ne Kadar?

Usta Girişimci Kredisi’nde 12 ay anapara ödemesiz dönem olmak üzere toplam azami 60 ay vade uygulanıyor. Kredi için limit ise 300 bin TL olarak belirlendi.