Halkbank Kampanyada Çığır Açtı! Söz Verilmesi Durumunda Anında 2.000 TL'ye Varan Parafpara Veriliyor

Halkbank Kampanyada Çığır Açtı! Söz Verilmesi Durumunda Anında 2.000 TL'ye Varan Parafpara Veriliyor
Mevcut ve yeni müşterileri için düzenli olarak kampanyalar duyuran Halkbank, mayıs ayında da kampanyaları sürdürüyor. Halkbank'ın güncel kampanyaları pek çok kişi tarafından merak edilirken, fırsatların detaylarına dair araştırmalar...

Mevcut ve yeni müşterileri için düzenli olarak kampanyalar duyuran Halkbank, mayıs ayında da kampanyaları sürdürüyor. Halkbank'ın güncel kampanyaları pek çok kişi tarafından merak edilirken, fırsatların detaylarına dair araştırmalar yapılıyor. Bu çerçevede, 2.000 TL'ye varan parapara kampanyasından kimlerin yararlanabileceği ve nasıl katlım sağlanacağı araştırılıyor.

Halkbank Parafpara Kampanyası

Halkbank'ın açıklamasına göre, alışveriş yapmadan önce anahtar kelimeyi yazıp boşluk bırakarak katılmak istenen kredi kartının son altı hanesi ile birlikte 3404’e SMS (KKTC için 3444’e) gönderilmesi gerekiyor. Kampanya çerçevesinde, ParafPara tutarı 5.000 TL için 400 TL, 10.000 TL için 1.000 TL, 15.000 TL için 1.500 TL ve 20.000 TL için 2.000 TL parafpara veriliyor. Kampanyaya katılmak isteyen kişiler, sözlerden sadece birini seçerek kampanyaya katılım sağlayabilir.

Halkbank Mayıs 2023 Güncel Kampanyaları

''Sözünüze Anında 2.000 TL’ye Varan ParafPara!'' kampanyasının yanı sıra, mayıs ayında Halkbank güncel kampanyalar ile ilgili açıklamalarda bulunuyor. Halkbank'ın güncel kampanyalarına ve söz konusu kampanyalarının ayrıntılarına erişmek isteyen kişiler, Halkbank'ın resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.