Halkbank 12 Ay Geri Ödemesiz Kredi! 350 Bin TL Limitli Kredi Paketi

Halkbank 12 Ay Geri Ödemesiz Kredi! 350 Bin TL Limitli Kredi Paketi
Girişimcilere kolaylık sunmak, kendi işini kuran ve büyütmek isteyen kişilere finansman sağlamak için Halkbank çeşitli kredi paketleri duyuruyor. Bu kapsamda, girişimci kredilerinin detayları ile ilgili araştırmalar sürüyor....

Girişimcilere kolaylık sunmak, kendi işini kuran ve büyütmek isteyen kişilere finansman sağlamak için Halkbank çeşitli kredi paketleri duyuruyor. Bu kapsamda, girişimci kredilerinin detayları ile ilgili araştırmalar sürüyor. Halkbank'ın resmi internet sitesinde yer alan bilgilendirme metni ile birlikte, Genç Girişimci Kredisi'nin detayları netlik kazandı.

Genç Girişimci Kredisi

Halkbank'ın duyurusuna göre, üniversitelerin yüksekokul veya fakültelerinden mezun, mezun olduğu bölümle ilgili herhangi bir iş tecrübesi bulunmayan ve bu alanda kendi işini kurmak isteyen veya kendi işini kurmuş olan 35 yaşını aşmamış girişimciler, Genç Girişimci Kredisi'nden yararlanabilecekler.

Genç Girişimci Kredisi Limiti

12 ay anapara ödemesiz dönem olmak üzere toplam azami 60 ay vade uygulanan kredi için limit 350.000 TL olarak belirlendi. Krediler ve kampanyalar ile ilgili Halkbank resmi internet sitesi üzerinden açıklama yaptı. Güncel kampanyalara ve kredilere dair ayrıntılı bilgilere ulaşmak isteyen kişiler, Halkbank'ın resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.