Günlük 72 TL Ödeme İle 50 Bin TL’yi Cebe Atabilirsiniz!

Günlük 72 TL Ödeme İle 50 Bin TL’yi Cebe Atabilirsiniz!
Ekonomik yönden hemen herkes son zamanlarda zorluk yaşamaktadır. Hal böyle olunca kolay para kazanma yollarını araştırmaktadır. O banka tarafından günlük 72 TL ödeme ile 50 bin TL alma fırsatı verildi.Akbank tarafından tüm müşterilere...

Ekonomik yönden hemen herkes son zamanlarda zorluk yaşamaktadır. Hal böyle olunca kolay para kazanma yollarını araştırmaktadır. O banka tarafından günlük 72 TL ödeme ile 50 bin TL alma fırsatı verildi.

Akbank tarafından tüm müşterilere müjde verildi. Eğer sizin de nakit ihtiyacınız varsa günlük sadece 72 TL ödemeyle 50 bin TL’yi cebe atma fırsatı veriliyor. Türkiye genelinde enflasyon giderek arttığı için vatandaşlar nefes almak için ihtiyaç kredisi çekmekte çareyi buluyorlar. İhtiyaç kredisi alan kullanıcılar ceplerini bir nebze de olsa kontrol edebiliyor.

Bir bankadan ihtiyaç kredisi kullanırken en çok dikkat edilen şey şüphesiz aylık faiz oranı olmaktadır. Aylık faiz oranı yüksek olan bir bankadan kredi kullanmak vatandaşın çok tercih ettiği bir durum olmamaktadır. Ekonomik sıkıntı çeken vatandaşlar için Akbank o kampanyasını duyurdu. Uygun maliyetli ihtiyaç kredisi fırsatı sayesinde siz de ekonomik yönden bir nebze de olsa rahatlayabilirsiniz.

Aylık 2168 TL Ödeme ile 50 Bin TL Kredi İmkanı

Akbank tarafından sunulan ihtiyaç kredisi sigortalı ve sigortasız olarak sunulmaktadır. Akbank tarafından sunulan ihtiyaç kredisi %2,11 faiz oranıyla sunulacak olup sigortalı olarak sunulmaktadır. 50 Bin TL krediyi 36 ay vade ile çektiğiniz takdirde aylık ödemeniz toplamda 2,168 TL civarında oluyor. Bu da günlük 72 TL taksit ödemesi olarak karşımıza çıkıyor. Akbank Direkt Kredi kapsamında siz de gerek internet şube üzerinden gerek telefon uygulaması üzerinden kredi başvurusu yaparak dakikalar içerisinde paranın hesabınıza geçmesini sağlayabilirsiniz.

Kredi başvurusuyla ilgili detaylı bilgi almak için tıklayınız.