Gübre Desteği Almak İçin Acele Edin! Çiftçilere Büyük Destek Sağlanacak

Gübre Desteği Almak İçin Acele Edin! Çiftçilere Büyük Destek Sağlanacak
Tarımsal üretimi arttırmak ve çiftçilere destek olabilmek adına ülke genelindeki belediyeler, tarımsal destek projelerini açıklıyor.Çok sayıda çiftçi tarımsal destek projelerine ilişkin açıklamaları yakından takip ediyor....

Tarımsal üretimi arttırmak ve çiftçilere destek olabilmek adına ülke genelindeki belediyeler, tarımsal destek projelerini açıklıyor.

Çok sayıda çiftçi tarımsal destek projelerine ilişkin açıklamaları yakından takip ediyor. Belediyeler tarafından desteklere dair bilgilendirmeler sık sık yapılıyor.

Son Gün 17 Mart!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nce yapılan açıklamada, 2023 Zirai Gübre Desteklemesi Projesi kapsamında 7 bin çiftçiye yüzde 50 hibeli 2 bin ton organomineral gübre desteği sunulacak. 17 Mart 2023 tarihine kadar sürecek başvurulara ilişkin belediyenin sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda ”2023 Zirai Gübre Desteklemesi Projesi kapsamında bu yıl meyve yetiştiriciliği yapan 7 bin çiftçimize yüzde 50 hibeli 2 bin ton organomineral gübre desteği vereceğiz. Başvuru için; 17 Mart Cuma gününe kadar Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığımız ve Kandıra Belediyesi Hizmet Binası” denildi.

Tarımsal desteklere yönelik belediyeler bilgilendirme yapmayı sürdürüyor. Bu çerçevede, tarımsal destekler ile ilgili güncel gelişmelere, duyurulara ve açıklamalara ulaşmak isteyenler, belediyelerin sosyal medya hesaplarını ve resmi internet sitelerini ziyaret edebilirler.