Garanti Bankası Temmuz 2023 Emekli Promosyon Kampanyası! Güncel Emekli Promosyonu Ödemesi

Garanti Bankası Temmuz 2023 Emekli Promosyon Kampanyası! Güncel Emekli Promosyonu Ödemesi
Bankaların güncel emekli promosyonu kampanyaları ile ilgili Temmuz ayında da çok sayıda kişi araştırmalar yapıyor.

Temmuz ayının ilk günleri itibariyle memurların ve emeklilerin gözü kulağı maaş zamlarına dair gelecek açıklamalara çevrildi. AK Parti Grup Başkanı Abdullar Güler, memur maaşlarına yüzde 17,55 enflasyon zammı yapılacağını ve 8 bin 77 TL seyyanen artış sağlanacağını duyurdu. Memur maaşlarında zammın netlik kazanmasının ardından, emekli maaşları için de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamada bulundu. Emekli maaşlarında çalışmaların başladığının Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyurulmasının ardından, emekli promosyonu ödemeleri merak konusu oldu. Garanti Bankası da temmuz ayında geçerli olan promosyon ödemesine ilişkin açıklamada bulundu.

Garanti Bankası Emekli Promosyonu Ne Kadar?

Temmuz sonuna kadar devam edecek olan promosyon kampanyası ile ilgili Garanti BBVA bilgilendirmede bulundu. SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklilerine maaş aralığına göre verilecek promosyonlar şöyle:

3.500 TL Altında Maaş Alanlara: 4.500 TL
3.500 TL – 7.500 TL Arasında Maaş Alanlara: 5.250 TL
7.500 TL – 10.000 TL Arasında Maaş Alanlara: 6.750 TL
10.000 TL ve Üzerinde Maaş Alanlara: 7.500 TL

Garanti BBVA Emekli Kampanyası

Temmuz ayında maaş aralığına göre emeklilere 7.500 TL’ye kadar promosyon ödemesi sağlanırken, Garanti BBVA, özel kart kampanyası ile ilgili resmi internet sitesinden bilgilendirmede bulundu. Garanti BBVA’nın açıklamasına göre, 1 - 31 Temmuz 2023 tarihleri arasında, maaşını üç yıl Garanti BBVa’dan almayı taahhüt edecek emeklilere, emekli maaşı promosyonuna ek olarak; kredi kartı ile 500 TL harcamaya 1.000 TL bonus verilecek.

Emekli Promosyonu Başvurusu

4 bin 500 TL’den başlayan ve 7 bin 500 TL seviyesine kadar çıkan nakit promosyondan faydalanmak isteyen ve emeklilere özel kart fırsatı ile 1.000 TL bonus almak isteyen kişiler, Garanti BBVA’nın resmi internet sitesinden detaylara erişilebilirler. Resmi işlem kanalları üzerinden promosyon başvurusunda da bulunulabilir.

Emekli Maaş Zammı Son Durum

Emekli promosyonunun yanı sıra emekli maaş zammı da merak ediliyor. Önümüzdeki haftalarda, enflasyon oranına ek olarak emekli maaşlarında yaşanacak refah payı artışı ilgili kamuoyuna bilgi verilmesi bekleniyor.