Garanti Bankası Kampanyayı Duyurdu! Yakınını Davet Eden 1000 TL Kazanabilecek

Garanti Bankası Kampanyayı Duyurdu! Yakınını Davet Eden 1000 TL Kazanabilecek
Garanti Bankası kampanyalara dair bilgi verirken, mart ayı itibariyle fırsatlar merak ediliyor. Bu kapsamda, Garanti Bankası'nın internet sitesinde yer alan açıklama ile birlikte, Yakınını Davet Et Kampanyası'nın detayları netlik...

Garanti Bankası kampanyalara dair bilgi verirken, mart ayı itibariyle fırsatlar merak ediliyor. Bu kapsamda, Garanti Bankası'nın internet sitesinde yer alan açıklama ile birlikte, Yakınını Davet Et Kampanyası'nın detayları netlik kazandı. Söz konusu kampanyanın duyurulmasının ardından, kampanyanın hangi tarihler arasında geçerli olduğu ve kampanyanın detayları araştırılıyor.

Yakınını Davet Et Kampanyası

Garanti Bankası'nın açıklamasına göre, 1-31 Mart 2023 tarihleri arasında yakınlarını Mobil'den Garanti Bankası müşterisi olması için davet eden kişiler, 1.000 TL'ye kadar bonus kazanabilecekler.

Garanti Bankası Bonus Kampanyası

Garanti Bankası, Bonus kredi kartı veya Paracard sahibi kişilerin, davet ettiği ve kampanya sürecinde mobilden müşterimiz olan her yakını için 250 TL, toplamda 1.000 TL’ye varan promosyon verileceğini belirtti. 1000 TL'ye kadar bonus ile ilgili detaylı bilgilere ve Garanti Bankası'nın güncel kampanyalarına ulaşmak isteyen kişiler, Garanti Bankası'nın resmi internet sitesini ve sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilirler.