Garanti Bankası Hesabı Olanlara Kampanya! Şubeye Gitmeden 1000 TL Bonus Kazanılabilir

Garanti Bankası Hesabı Olanlara Kampanya! Şubeye Gitmeden 1000 TL Bonus Kazanılabilir
Garanti Bankası, müşterilerine ve yeni müşteri olacak kişilere yönelik kampanyalar duyuruyor. Bu kapsamda, mart ayı itibariyle güncel kampanyalar pek çok kişi tarafından yakından takip ediliyor. Garanti Bankası'nın resmi internet...

Garanti Bankası, müşterilerine ve yeni müşteri olacak kişilere yönelik kampanyalar duyuruyor. Bu kapsamda, mart ayı itibariyle güncel kampanyalar pek çok kişi tarafından yakından takip ediliyor. Garanti Bankası'nın resmi internet sitesinden yer alan açıklama ile birlikte, 1000 TL'ye varan bonus kampanyasının ayrıntıları netlik kazandı.

Garanti Bankası Yakınını Davet Et Kampanyası

Garanti Bankası'nın açıklamasına göre, 1-31 Mart 2023 tarihleri arasında, yakınlarını Mobil'den Garanti Bankası müşterisi olmak için davet eden kişiler, her yakını için 250 TL olmak üzere, toplamda 1.000 TL’ye varan bonus kazanabilecekler.

Garanti Bankası 1000 TL Bonus

Garanti Bankası'nın duyurduğu bonus kampanyasından, Bonus kredi kartı veya Paracard sahibi bireysel müşteriler faydalanabilecekler. 18 yaş üzeri herkesin davet edilebileceği kampanyaya ilişkin detaylı bilgiler Garanti Bankası'nın resmi internet sitesinde yer alıyor. 1000 TL bonus kampanyası ve diğer güncel kampanyalar ile ilgili ayrıntılara ulaşmak isteyen kişiler, Garanti Bankası'nın internet sitesini ziyaret edebilirler.