Garanti Bankası Faizsiz Kredi Veriyor! Garanti Kampanyayı Duyurdu

Garanti Bankası Faizsiz Kredi Veriyor! Garanti Kampanyayı Duyurdu
Mevcut ve yeni müşterileri için çeşitli kampanyalar açıklayan Garanti Bankası, faizsiz kredi ve taksitli nakit avans kampanyasını da belirledi. Söz konusu kredi ve nakit avans kampanyasının başlamasıyla beraber, kampanyanın detayları...

Mevcut ve yeni müşterileri için çeşitli kampanyalar açıklayan Garanti Bankası, faizsiz kredi ve taksitli nakit avans kampanyasını da belirledi. Söz konusu kredi ve nakit avans kampanyasının başlamasıyla beraber, kampanyanın detayları ve hangi tarihler arasında geçerli olduğu merak ediliyor.

Garanti Bankası Faizsiz Kredi

Garanti Bankası tarafından yapılan açıklamada, 13 Nisan ile 30 Nisan tarihleri arasında Garanti BBVA Mobil’i indirip “Müşteri Olmak İstiyorum” adımından ilerleyerek ilk kez Garanti BBVA’lı olan kişiler faizsiz kredi kampanyasından yararlanabilecekler.

Garanti Bankası 10 Bin TL Faizsiz

Garanti Bankası, minimum kredi tutarı 1.000 TL maksimum kredi tutarı 10.000 TL olan kampanya için maksimum vade süresinin 12 ay olduğunu ifade etti.. Şahıs firmaları için ticari amaçlı destek kredisinin maksimum vadesi 3 ay olarak belirlendi.

Faizsiz kredi ve taksitli nakit avans kampanyasına ilişkin Garanti Bankası açıklama yaptı. Söz konusu kampanya ile ilgili detaylı bilgilere ve güncel kampanyalara ulaşmak isteyen kişiler, Garanti Bankası'nın resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.