Garanti Bankası Açıkladı! Mart Ayında 1000 TL Bonus Kampanyası Başladı

Garanti Bankası Açıkladı! Mart Ayında 1000 TL Bonus Kampanyası Başladı
Garanti BBVA, güncel kampanyalar ile ilgili düzenli olarak bilgilendirmede bulunuyor. Bu kapsamda, mart ayı itibariyle güncel kampanyalar pek çok kişi tarafında merak ediliyor. Garanti BBVA'nın resmi internet sitesinden yapılan açıklama...

Garanti BBVA, güncel kampanyalar ile ilgili düzenli olarak bilgilendirmede bulunuyor. Bu kapsamda, mart ayı itibariyle güncel kampanyalar pek çok kişi tarafında merak ediliyor. Garanti BBVA'nın resmi internet sitesinden yapılan açıklama ile birlikte, 1000 TL bonus kampanyasının detayları netlik kazandı.

Yakınını Davet Et Kampanyası

Garanti BBVA'nın açıklamasına göre, 1-31 Mart 2023 tarihleri arasında yakınlarını Mobil'den Garanti BBVA müşterisi olması için davet eden kişiler, 1.000 TL'ye varan bonus kazanabilecekler.

Garanti Bankası Davet Kampanyası

Bonus kredi kartı veya Paracard sahibi olan Garanti BBVA bireysel müşterileri, Garanti BBVA’lı olmayan yakınlarını davet edebilirler. Garanti BBVA Mobil > Profil ve Ayarlar > Arkadaşını Davet Et adımları sonucunda alınan promosyon kodu ile yakınlar davet edilebilirler.

Garanti Bankası 1000 TL Bonus

Garanti BBVA, davet edilen ve kampanya sürecinde mobilden müşteri olan her yakın için 250 TL, toplamda 1.000 TL'ye varan bonus verecek. 1000 TL bonus kampanyası ile ilgili detaylı bilgiler Garanti BBVA'nın resmi internet sitesinde yer alıyor. Bonus kampanyasına dair detaylı bilgilere ulaşmak isteyen kişiler, Garanti BBVA'nın resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.