Garanti Bankası 1000 TL Bonus Veriyor! Kampanya Nisan Ayın Sonuna Kadar Devam Ediyor

Garanti Bankası 1000 TL Bonus Veriyor! Kampanya Nisan Ayın Sonuna Kadar Devam Ediyor
Garanti Bankası, mevcut müşterilerine ve yeni müşteri olacak kişilere yönelik çeşitli kampanyalar duyuruyor. Bu kapsamda, 1 Mart tarihine başlayan ve 30 Nisan'a kadar devam eden Yakının Davet Kampanyası pek çok kişi tarafından...

Garanti Bankası, mevcut müşterilerine ve yeni müşteri olacak kişilere yönelik çeşitli kampanyalar duyuruyor. Bu kapsamda, 1 Mart tarihine başlayan ve 30 Nisan'a kadar devam eden Yakının Davet Kampanyası pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Garanti Bankası'nın resmi internet sitesinde yer alan bilgilendirme mesajı ile birlikte, 1.000 TL bonus kampanyasının detayları netlik kazandı.

Garanti Bankası Yakınını Davet Et Kampanyası

Garanti Bankası'nın açıklamasına göre, 1 Mart - 30 Nisan 2023 tarihleri arasında yakınlarını Mobil'den müşterimiz olması için davet eden kişiler, 1.000 TL’ye varan bonus kazabilecekler. Garanti BBVA müşterisi olmayan 18 yaş üzeri herkesin davet edilebildiği kampanya için “Garanti BBVA Mobil > Profil ve Ayarlar > Arkadaşını Davet Et” adımından promosyon kodu oluşturabilir.

Garanti Bankası 1000 TL Bonus

Yakının Davet Et Kampanyası çerçevesinde, Bonus kredi kartı veya Paracard sahibi olan Garanti Bankası müşterileri, davet ettiği ve kampanya sürecinde mobilden müşteri olan her yakını için 250 TL, toplamda 1.000 TL’ye varan bonus ödülünü alabilecekler. Yakınını Davet Et kampanyası ve diğer fırsatlar ile ilgili ayrıntılı bilgilere ulaşmak isteyen kişiler Garanti Bankası'nın resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.