Faizsiz Taksitli Nakit Avans Veriliyor! Haziran Ayı Kampanyasını Garanti Bankası Duyurdu

Faizsiz Taksitli Nakit Avans Veriliyor! Haziran Ayı Kampanyasını Garanti Bankası Duyurdu
1 Haziran tarihinde başlayan ve 30 Haziran tarihine kadar devam edecek olan 'Faizsiz Taksitli Nakit Avans Kampanyası' kampanyası Garanti Bankası tarafından duyuruldu. Haziran ayı itibariyle Garanti Bankası'nın güncel kampanyaları pek...

1 Haziran tarihinde başlayan ve 30 Haziran tarihine kadar devam edecek olan 'Faizsiz Taksitli Nakit Avans Kampanyası' kampanyası Garanti Bankası tarafından duyuruldu. Haziran ayı itibariyle Garanti Bankası'nın güncel kampanyaları pek çok kişi tarafından merak edilirken, faizsiz taksitli nakit avansın kimlere verileceği ve fırsatın detayları merak ediliyor.

Garanti Bankası Faizsiz Taksitli Nakit Avans

Garanti Bankası'nın açıklamasına göre, haziran ayının son gününe kadar 'Faizsiz Taksitli Nakit Avans Kampanyası' sürecek. Kampanya çerçevesinde, Garanti BBVA Mobil’den şubeye gitmeden müşteri olacak kişiler, bireysel kredi kartı başvurusu yapmaları ve başvuru onaylandığında 10.000 TL’ye varan faizsiz ve masrafsız Taksitli Nakit Avans’tan 6 ay taksitle faydalanabilecekler.

Garanti Bankası Haziran 2023 Kampanyaları

Garanti BBVA Mobil’i indirip “Müşteri Olmak İstiyorum” adımından ilerleyerek ilk defa Garanti BBVA’lı olan müşteriler için geçerli olan faizsiz taksitli nakit avansın ayrıntıları belli oldu. Kampanya kapsamında maksimum 10.000 TL Taksitli Nakit Avans 6 taksit ile kullanılabilecek. Söz konusu kampanya sürerken, Garanti Bankası'nın güncel fırsatlarına erişmek isteyen kişiler, bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.