EYT'lilere Ödeme Bugün Yapılıyor! Tam 2.000 TL Hesaplara Yatıyor

EYT'lilere Ödeme Bugün Yapılıyor! Tam 2.000 TL Hesaplara Yatıyor
Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde emeklilere bayram ikramiyesi veriliyor. Her iki bayramdan yaklaşık bir hafta önce bayram ikramiyeleri milyonlarca emeklinin hesaplarına yatarken, EYT'liler de bayram ikramiyesi ödemelerini araştırıyorlar....

Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde emeklilere bayram ikramiyesi veriliyor. Her iki bayramdan yaklaşık bir hafta önce bayram ikramiyeleri milyonlarca emeklinin hesaplarına yatarken, EYT'liler de bayram ikramiyesi ödemelerini araştırıyorlar. Bu çerçevede, Sosyal Güvenlik Kurumu da bayram ikramiyesi ödemesine dair bilgilendirmede bulundu.

EYT Bayram İkramiyesi Ödeme Tarihi

Sosyal Güvenlik Kurumu'nun açıklamasına göre, Nisan ayı içerisinde gelir ve aylık bağlama işlemi sonuçlanan ve aylık başlangıç tarihi 30 Nisan öncesinde olan sigortalı ve hak sahiplerinin ikramiye ödemeleri bugün itibariyle EYT'lilere verilecek.

Bayram İkramiyesi Ne Kadar?

Nisan ayı içerisinde gelir ve aylık bağlama işlemi sonuçlanan ve aylık başlangıç tarihi 30 Nisan öncesinde olan sigortalı ve hak sahiplerine ikramiyesi ödemesi verileceğinin açıklanmasının ardından, ikramiyesinin tutarı da merak konusu oldu. Geçen yıl 1.100 TL olan bayram ikramiyesi, geçtiğimiz haftalarda yaşanan artış ile birlikte 2.000 TL seviyesine yükseldi.