EYT'lilere Bir Müjde Daha! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Açıkladı

EYT'lilere Bir Müjde Daha! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Açıkladı
Ramazan Ayı'nın başlaması ile birlikte, emekliler bayram ikramiyesi ile ilgili araştırmalar da yapmaya başladılar. Bu kapsamda, bayram ikramiyesinin ne zaman hesaplara yatacağı ve bayram ikramiyesinin tutarı pek çok kişi tarafından...

Ramazan Ayı'nın başlaması ile birlikte, emekliler bayram ikramiyesi ile ilgili araştırmalar da yapmaya başladılar. Bu kapsamda, bayram ikramiyesinin ne zaman hesaplara yatacağı ve bayram ikramiyesinin tutarı pek çok kişi tarafından merak edilirken, EYT'liler de bayram ikramiyesine ilişkin araştırma yapıyorlar. Bu çerçevede, bayram ikramiyesinden EYT'lilerin faydalanıp faydalanmayacağı merak ediliyor.

EYTliler Bayram İkramiyesi Alacak Mı?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, bayram ikramiyesinde yüzde 82 oranında artış sağlandığını duyurdu. Bakan Bilgin, zamlı bayram ikramiyesi ödemesinin, EYT'liler de dahi olmak üzere 15,6 milyon emekliye verileceğini belirtti.

Bayram İkramiyesi 2023

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, bayram ikramiyelerinde 900 TL artış sağlandığını geçtiğimiz günlerde duyurdu. Söz konusu zam ile birlikte, geçen yıl 1.100 TL olan bayram ikramiyesi 2.000 TL seviyesine yükselmiş oldu. En düşük emekli maaşına dair açıklamada bulunana Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise en düşük emekli maaşına 2.000 TL zam yapıldığını ve 7.500 TL seviyesine çıkarıldığını söyledi.