EYT Son Dakika Gelişmeleri! EYT İçin Kritik Tarih Resmen Belli Oldu

EYT Son Dakika Gelişmeleri! EYT İçin Kritik Tarih Resmen Belli Oldu
Emeklilikte Yaşa Takılanlar düzenlemesi ile emekli olacak kişiler, söz konusu düzenlemenin ne zaman Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine geleceğini merak ediyorlar. Bu kapsamda, EYT düzenlemesi ile ilgili açıklamalar pek çok...

Emeklilikte Yaşa Takılanlar düzenlemesi ile emekli olacak kişiler, söz konusu düzenlemenin ne zaman Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine geleceğini merak ediyorlar. Bu kapsamda, EYT düzenlemesi ile ilgili açıklamalar pek çok kişi tarafından yakından takip ediliyor.

EYT Ne Zaman Meclise Gelecek?

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından, Türkiye Büyük Millet Meclisi çalışmalarına ara verdi. Depremin yaraları sarmak için çalışmalar sürerken, Meclis'in ne zaman açılacağı da belli oldu. TBMM, 28 Şubat tarihinde çalışmalara başlayacak.

Meclis Ne Zaman Açılacak?

Ak Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından Meclis'in ne zaman açılacağına dair bilgi verdi. 28 Şubat'ta TBMM'nin çalışmalara başlayacağını belirten Elitaş, "Milletvekillerimizin büyük bir çoğunluğunun deprem bölgesinde olması sebebiyle siyasi partilerimizin mutabakatı ile TBMM çalışmalarına 28 Şubat 2023 tarihine kadar ara verilmesi kararlaştırılmıştır. Geçmiş olsun Türkiyem." ifadelerine yer verdi. Bu kapsamda, Meclis açıldıktan sonra EYT düzenlemesinin görüşülmesi bekleniyor.