EYT Ne Zaman Çıkacak Belli Oldu! Bakan Müjdeli Haberi Verdi

EYT Ne Zaman Çıkacak Belli Oldu! Bakan Müjdeli Haberi Verdi
Emeklilikte yaşa takılanlar için çalışmalar devam ediyor. EYT'liler, resmi kurumlardan gelecek haberleri beklerken, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'nin açıklaması ile birlikte, düzenlemenin ne zaman yürürlüğe...

Emeklilikte yaşa takılanlar için çalışmalar devam ediyor. EYT'liler, resmi kurumlardan gelecek haberleri beklerken, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'nin açıklaması ile birlikte, düzenlemenin ne zaman yürürlüğe gireceği belli oldu.

EYT Ne Zaman Çıkacak?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, ‘2023’e Doğru Şehir Buluşmaları’ kapsamında Afyonkarahisar'da bir konuşma gerçekleştirdi. Gündeme dair birçok konuda açıklamalarda bulunan Bakan Bilgin, milyonlarca kişinin merakla beklediği EYT düzenlemesi hakkında da bilgi verdi. Vedat Bilgin, EYT çalışmasında mesafe alındığını belirterek, söz konusu düzenlemenin ocak ayından sonra yürürlüğe gireceğini açıkladı.

''Televizyonlardaki Haberler Doğru Değil''

EYT düzenlemesine ilişkin, çeşitli basın yayın organlarında sık sık farklı iddialar gündeme geliyor. Bakan Bilgin, bu iddiaları yalanladı. Hazırlıkların devam ettiğini vurgulayan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı, aralık ayının ilk haftasında üzerinden çalışmaların sürdüğü düzenlemenin TBMM'ye intikal edeceğini açıkladı.