EYT İlk Maaş Ne Zaman Alınacak? EYT Tarihi Merak Ediliyor!

EYT İlk Maaş Ne Zaman Alınacak? EYT Tarihi Merak Ediliyor!
Emeklilikte Yaşa Takılanlar düzenlemesi ile ilgili gelişmeler pek çok kişi tarafından yakından takip ediliyor. EYT düzenlemesi ile birlikte emekli olacak kişiler söz konusu düzenlemeye dair araştırmalar yapıyorlar. Bu kapsamda,...

Emeklilikte Yaşa Takılanlar düzenlemesi ile ilgili gelişmeler pek çok kişi tarafından yakından takip ediliyor. EYT düzenlemesi ile birlikte emekli olacak kişiler söz konusu düzenlemeye dair araştırmalar yapıyorlar. Bu kapsamda, EYT'ye ilişkin güncel gelişmeler, açıklamalar ve duyurular yakından takip ediliyor.

EYT Ne Zaman Çıkacak?

Ak Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu. Elitaş, Meclis'in çalışmalara 28 Şubat tarihine kadar ara verdiğini belirterek "Milletvekillerimizin büyük bir çoğunluğunun deprem bölgesinde olması sebebiyle, siyasi partilerimizin mutabakatı ile TBMM çalışmalarına 28 Şubat 2023 tarihine kadar ara verilmesi kararlaştırılmıştır. Geçmiş olsun Türkiyem" ifadelerini kullandı. Bu kapsamda, 1 Mat tarihinden itibaren EYT düzenlemesinin Meclis gündemine gelmesi bekleniyor.

EYT Çıktı Mı?

Emeklilikte Yaşa Takılanlar düzenlemesinin Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin gündemine gelmesinin ve Meclis'ten geçmesinin ardından ardından, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girmesi bekleniyor. Bu kapsamda, 1 Mart tarihinden itibaren EYT düzenlemesinin Meclis'te görüşüleceği düşünülüyor.