EYT Düzenlemesi Netleşiyor! EYT Kıdem Tazminatı Desteğinin Detayları

EYT Düzenlemesi Netleşiyor! EYT Kıdem Tazminatı Desteğinin Detayları
Emeklilikte Yaşa Takılanlar düzenlemesi hakkında ayrıntılar pek çok kişi tarafından yakından takip ediliyor. EYT düzenlemesinin Meclis'e gelmesi için heyecanlı bekleyiş devam ederken, düzenlemenin detaylarına ilişkin yeni bilgiler...

Emeklilikte Yaşa Takılanlar düzenlemesi hakkında ayrıntılar pek çok kişi tarafından yakından takip ediliyor. EYT düzenlemesinin Meclis'e gelmesi için heyecanlı bekleyiş devam ederken, düzenlemenin detaylarına ilişkin yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda, EYT'de kıdem tazminatı desteği belli olmaya başladı.

EYT Kıdem Tazminatı Desteği

Emeklilikte Yaş Takılanlar düzenlemesinde, işverenlerin yükünü hafifletmek için sağlanacak olan kıdem tazminatı desteği için detaylar araştırılıyor. Söz konusu kıdem tazminatı desteğine göre, Hazine garantisiyle düşük faizli kredi imkanı sağlanacak ve işletme sınırlaması olmayacak. Hazine garantisiyle düşük faizli kredi desteğinde, kredinin amacına uygun kullanılması için iş yerinde EYT nedeniyle istifa edip ayrılan olması şartı bulunacak.

EYT Ne Zaman çıkacak?

EYT düzenlemesi ile ilgili detaylar netleşirken, EYT düzenlemesinin ne zaman Meclis'e geleceği de merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2023'e girmeden EYT düzenlemesinin tamamlanması için çalışmaların devam ettiğini belirtti.