EYT Bekleyenler Dikkat! EYT Ne Zaman Görüşülecek Kritik Tarih

EYT Bekleyenler Dikkat! EYT Ne Zaman Görüşülecek Kritik Tarih
Emeklilikte Yaşa Takılanlar düzenlemesi ile ilgili güncel gelişmeler, açıklamalar ve duyurular yakından takip edilirken, EYT'nin ne zaman çıkacağı ve söz konusu düzenlemenin ne zaman Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin gündeme...

Emeklilikte Yaşa Takılanlar düzenlemesi ile ilgili güncel gelişmeler, açıklamalar ve duyurular yakından takip edilirken, EYT'nin ne zaman çıkacağı ve söz konusu düzenlemenin ne zaman Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin gündeme geleceği araştırılıyor. Bu kapsamda, Meclis'in açılış tarihi merak konusu oldu.

Meclis Ne Zaman Açılacak?

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından, Türkiye Büyük Millet Meclisi çalışmalara ara verdi. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş, Meclis'in 28 Şubat tarihinde çalışmalara başlayacağını belirterek "Milletvekillerimizin büyük bir çoğunluğunun deprem bölgesinde olması sebebiyle siyasi partilerimizin mutabakatı ile TBMM çalışmalarına 28 Şubat 2023 tarihine kadar ara verilmesi kararlaştırılmıştır. Geçmiş olsun Türkiyem." ifadelerine yer verdi.

EYT Ne Zaman Meclise Gelecek?

Meclis'in 28 Şubat tarihinde çalışmalara başlayacağının duyurulmasının ardından, EYT'nin ne zaman Meclis gündeme geleceği merak ediliyor. EYT görüşmelerinin, 28 Şubat tarihinden sonra başlaması bekleniyor.