Eylül Ayı Sosyal Yardım Parası Yatırıldı! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Müjdeyi Duyurdu

Eylül Ayı Sosyal Yardım Parası Yatırıldı! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Müjdeyi Duyurdu
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş tarafından eylül ayı sosyal destek ödemesi ile ilgili açıklama geçtiğimiz günlerde yapıldı.

Eylül ayının ortalarına doğru yaklaşırken, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın hak sahiplerine ileteceği destek ödemelerine dair gelişmeler merak konusu oldu. Özellikle aile destek programı ve evde bakım maaşı başta olmak üzere pek çok sosyal yardım ödemesinin hangi tarihte verileceği ve güncel tutarları araitırılırken, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş da ödeme yapıldıkça kamuoyuna bilgi veriyor.

Destek Ödemesi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Bugün Açıkladı! Eylül Ayı Sosyal Yardım Parası VerildiEylül 2023

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın açıklamasına göre, eylül ayı içerisinde. 3.3 milyar TL tutarındaki yaşlı ve engelli aylıkları hesaplara aktarıldı. Söz konusu destek ödemelerinin verilmesinin ardından açıklamalarda bulunan Bakan Göktaş “Eğitimden sağlığa, ekonomiden sosyal hayata katılımlarında her zaman yanında olduğumuz yaşlı ve engelli vatandaşlarımızı, düzenli yaptığımız ödemelerimizle de destekliyoruz. Bu doğrultuda Eylül ayında 3,3 milyar TL yaşlı ve engelli aylıklarını hak sahiplerinin hesaplarına yatırdık.” ifadelerini kullandı.