Euro'nun Tırmanışı Durdurulamıyor! Rakamı Görenler Şoke Oldu

Euro'nun Tırmanışı Durdurulamıyor! Rakamı Görenler Şoke Oldu
Vatandaşlar, dolar ve euronun durumunu merak ediyor. Yatırımcılar ve çok sayıda vatandaşın gözü kulağı dolar ve eurodan gelecek haberde.Döviz kurundaki dalgalanma sürüyor. Döviz kurunda meydana gelen iniş ve çıkışlar, akaryakıt...

Vatandaşlar, dolar ve euronun durumunu merak ediyor. Yatırımcılar ve çok sayıda vatandaşın gözü kulağı dolar ve eurodan gelecek haberde.

Döviz kurundaki dalgalanma sürüyor. Döviz kurunda meydana gelen iniş ve çıkışlar, akaryakıt başta olmak üzere birçok sektöre indirim veya zam olarak yansıyor. Vatandaşlar bu neden başta olmak üzere yatırım yapmak için de döviz kurunu yakından takip ediyor. Vatandaşlar sabahın erken saatlerinden itibaren Dolar kaç lira? Euro kaç para? 15 Kasım döviz kurları nasıl? sorularının cevabını aramaya başlamıştı.

Euro Güne Nasıl Başladı?

Güne 18,4941 lira seviyelerinde başlayan euro, öğleden sonra resmen uçuşa geçti. Bir anda yükselişe geçen euro 19.50 liraya ulaştı.

Euro ve Dolar Farkı Ne Kadar?

Avrupa para birimi Euro uçuşa geçti ve doları da solladı. Euro dolar arasındaki rekabet arttıkça Euro önlenemez bir artışa geçti. Güne 18 lira 49 kuruş civarında giriş yapan euro öğleden sonra yükselişe geçti. Euro ve dolar arasındaki fark  yaklaşık 1 liraya ulaştı. saat 16.45 sıralarında ise euro 19 lira 50 kuruşu görüp, 20 TL'ye doğru artışa geçti.