En Düşük Personel Maaşına Yüzde 91 Zam! Sözleşme İmzalandı

En Düşük Personel Maaşına Yüzde 91 Zam! Sözleşme İmzalandı
Yıl sonuna kısa bir süre kala, maaş zamlarına ilişkin haberler de gelmeye devam ediyor. Çeşitli kurumlar ile sendikalar arasında toplu iş sözleşmesi için görüşmeler sürerken, varılan son anlaşamaya göre, en düşük personel...

Yıl sonuna kısa bir süre kala, maaş zamlarına ilişkin haberler de gelmeye devam ediyor. Çeşitli kurumlar ile sendikalar arasında toplu iş sözleşmesi için görüşmeler sürerken, varılan son anlaşamaya göre, en düşük personel maaşına yüzde 91 oranında zam yapıldı.

Çalışanlara Yüzde 91 Zam!

Lüleburgaz Belediyesi ile DİSK Genel İş Sendikası arasında, toplu iş sözleşmesi için anlaşma sağlandı. Gerçekleşen anlaşma neticesinde, en düşük çalışan maaşı yüzde 91'lik artışla 8.610 TL seviyesine yükseldi.

Anlaşma Sonrası Açıklama Yapıldı

Lüleburgaz Belediyesi ile DİSK Genel İş Sendikası arasında imzalanan toplu iş sözleşmesinin ardından, Belediye Başkanı Murat Geredenli sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Başkan Geredenli paylaşımında ''Lüleburgaz Belediyesi Personel A.Ş'deki çalışma arkadaşlarımızla Toplu İş Sözleşmesi’ni imzaladık Yaşanan tüm ekonomik zorluklara karşı arkadaşlarımıza emeklerinin karşılığını alınlarındaki ter kurumadan vermeye, sevdamız Lüleburgaz'a hizmet etmeye devam edeceğiz.'' ifadelerine yer verdi.